Reduceri de iarna de pana la -30% | Noi putem oferi haine de mărimi personalizate!

Istoria noastra

ISTORIA NOASTRĂ

Știm că istoria noastră chiar este un clișeu dar oare cu toți nu avem câte o istorie stereotipă care descrie cea mai exactă emoție a noastră.


Am crezut întotdeauna că favoriții noaști nu trebuie să fie privați de nimic. Mâncarea lor trebuie să fie adevărată și de cea mai înaltă calitate, patul lor să fie confortabil și călduros, iar hainele lor trebuie să fie de calitate și de materiale pe care și noi oamenii am purta.


Din păcate când prințul nostru Rafi a venit în viața noastră, noi nu am putut să găsim hăinuță potrivită pentru el. Căutarea era de lungă durată pe magazine zoo și online, dar ne întâmpinăm de calitate proastă sau cu prețuri mari.


Așa s-a născut și idea pentru site online pentru haine de câini cu cea mai înaltă calitate care să fie fabricate de noi din Europa, ci nu importate din China. După o lungă și definitiv/ cu adevărat dificilă căutare de mărimi, materiale și croieli, suntem bucuroși să împărțișim cu voi haunuțele pentru câini în care suntem îndrăgostiți. Prietenii noștri cei mai buni merită cel mai bun lucru.

Închideți (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Căuți

Coșul meu

Coșul Dvs. este gol
Cumpărați acum